Українську модель розчленували в готелі у Таїланді: Стали відомі подробиці страшного вбивства

Цього року світ моди вразила звістку про вбивство та розчленування 28-річної моделі Еббі Чой з Гонконгу, до якого причетна родина її колишнього чоловіка. А нещодавно стали відомі подробиці розправи над дівчиною-моделлю з України Альоною Савченко, чиє тіло виявили в одному з готелів Бангкока у Таїланді, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, у вбивстві підозрюється 25-річний бізнесмен із Великобританії польського походження Ян Єжи Лагода-Філіппов. Разом із 24-річною моделлю, яка брала участь у фотосесіях для британської компанії, вони заселилися до готелю наприкінці квітня.

Напередодні вбивства їх з Альоною зафіксували камери спостереження, коли радісна пара йшла коридором готелю до свого номера. А 15 травня бізнесмен поспіхом залишив готель. Його втеча та дивна поведінка викликали підозри у персоналу — чоловіка трясло, коли він виходив з ліфту та тягнув за собою валізу.

За даними видання, громадянин Польщі використовував Google, щоб дізнатися, як позбутися тіла. Його затримали біля кордону із Камбоджею. Чоловік заперечує свою причетність до вбивства. Видання, що опублікувало фотографії жертви та підозрюваного, також виклало фото закривавлених пилок, які знайшли у номері поряд із частково розчленованим тілом моделі.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...