Український акаунт IKEA в Instagram зламали через 8 днів - тепер там постить фото чоловік

Офіційну сторінку IKEA Україна в Instagram зламали через 8 днів після запуску першого магазину. Так, хакери видалили всі публікації з акаунта і залили туди свої особисті фото, передають Патріоти України.

На сторінці магазину зараз майже 10 тисяч фоловерів. Сам акаунт тепер підписаний тільки на одного користувача під ніком Allah. Зазначимо, що представники мережі поки не дали офіційної відповіді на те, що сталося.

Нагадаємо, в Києві магазин IKEA відкрився 1 лютого. Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті першого в Україні магазину. Розташований він у Blockbuster Mall, його вже встигли відвідати перші покупці.

Спочатку шведи планували відкрити точку такого формату восени 2019 року в ТРЦ Ocean Mall. Влітку 2020-го, після не зовсім вдалого запуску інтернет-магазину, був підписаний договір із ТРЦ Blockbuster Mall, і за планом магазин у новій концепції мав прийняти перших відвідувачів до кінця 2020 року.

Однак карантинні обмеження та закриття всіх ТРЦ для відвідувачів в період з 8 до 25 січня змусили вкотре відтермінувати відкриття.

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...

Підозрюють, що через росіян: В Естонії через проблеми із GPS-навігацією не змогли приземлитися літаки з Фінляндії

субота, 27 квітень 2024, 23:39

У ніч на 26 квітня літак фінської авіакомпанії Finnair, що вилетів із Гельсінкі, не зміг сісти в аеропорту естонського міста Тарту в ніч через перешкоди GPS. Про це повідомляє ERR із посиланням на представника Finnair, передають Патріоти України. Літак...