Український боксер Пінчук у важкому двобої здобув перемогу в андеркарді поєдинку Сміт-Джеффрард (відео)

Українець Пінчук здобув перемогу в андеркарді бою Сміт-ДжеффрардУ ніч з 15 на 16 січня у Вероні (штат Нью-Йорк, США) відбувся вечір боксу, в рамках якого виступив український важкоатлет Любомир Пінчук (14-2-1, 8 КО), зазначають Патріоти України.

Уродженець Львова, який проживає в США, переміг мексиканця Хосе Маріо Флореса (8-3-2, 4 KO) у бою за титул чемпіона NABA Gold у крузервейті (до 90,7 кг).

Пінчук досить активно розпочав зустріч, але у другому раунді отримав розтин біля лівого ока після зіткнення головами. Вже до четвертого раунду Флорес виглядав стомленим і не надто пресингував.

У п'ятому раунді Пінчук потужно атакував, його суперник важко дихав, але добити мексиканця не вдалося. У заключному восьмому раунді Флорес двічі втрачав капу, але вистояв.

У результаті судді одноголосно віддали перемогу українцю – 80-72, 79-73 та 79-73.

Любомир Пинчук

Нагадаємо, у головній події вечора боксу у Вероні Джо Сміт переміг Стіва Джеффрарда та захистив титул чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBO.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...