Український гігант не лишив шансів досвідченому супернику, захищаючи титул чемпіона світу з кікбоксінгу (відео)

29-річний український кікбоксер Роман Крикля (46 перемог, 24 з них - нокаутом, 7 поразок) успішно захистив свій чемпіонський пояс у напівважкій вазі (до 102,1 кг), впевнено подолавши досвідченого румуна Андрія Стійку (52 перемоги, 29 з них - нокаутом, 12 поразок), зазначають Патріоти України.

Поєдинок, що відбувся в рамках турніру One Championship в Сінгапурі, пройшов під диктовку уродженця Краснограда, що в Харківській області, відрізками суперник навіть не думав про контратаки, лише прикриваючись від граду ударів від Романа. У підсумку, особливо не напружуючись, Крикля, зріст якого становить рівно два метри, впевнено довів бій до завершення, і судді одноголосно присудили йому перемогу.

Відзначимо, що це був перший захист чемпіонського пояса для українця, який завоював свій статус в листопаді 2019 року, перемігши технічним нокаутом марокканця Таріка Хбабеза.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.