Український гуморист загинув на фронті (фото)

Український гуморист, актор та учасник "Ліги Сміху" Роман Іваненко загинув на фронті. Сумну новину повідомив у Facebook голова Кам'янець-Подільскої районної ради Михайло Сімашкевич, звідки родом захисник, передають Патріоти України.

"Ми завжди пам'ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він дійсно герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам'ять захиснику", - йдеться в повідомленні.

За словами Сімашкевича, Роман отримав тяжке поранення в бою та потрапив у російський полон 24 лютого, де йому не надали медичної допомоги. Життя гумориста обірвалося 28 лютого. Голова районної ради Кам'янець-Подільського повідомив, що тіло захисника вдалося повернути.

Зазначимо, Роман Іваненко – учасник "Ліги Сміху". Гуморист виступав у команді "Наш формат". Повномасштабна війна застала актора у Німеччині. Утім, Роман одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом він пішов на фронт добровольцем, аби захищати країну від російського окупаційного війська.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...