Український художній фільм отримав приз за найкращий сценарій на міжнародному кінофестивалі в Лос-Анджелесі (відео)

Ця нагорода - вже восьма для "Стороннього". Фільм отримав призи на фестивалях в Японії, Канаді, США і Колумбії.​

Сценарій "Стороннього" визнало найкращим журі міжнародного кінофестивалю фільмів жахів Hollywood Blood Horror Festival, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Держкіно.

"За сюжетом, команда синхронного плавання зникає під водою у басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні пропадає під час прийому хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов'язані між собою і до чого тут лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної нерозкритої справи. А ще – їй доведеться з'ясувати, хто вона насправді", - так фільм описано на сайті Держкіно.

Головні ролі у фільмі виконали Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова. В українському кінопрокаті фільм "Сторонній" очікується в 2020 році.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...