Український льотчик спрямував підбитий літак на окупантів та знищив колону техніки, але сам врятуватися не зміг (відео)

У перші дні вторгнення російської армії в Україну в одному з боїв проти окупанта українські штурмовики Су-25 здійснили атаку на колону супротивника, яка намагалася доправити до річки Дніпро обладнання для переправи. Один із літаків в результаті був підбитий, а його пілот пішов на справжній геройський вчинок – направив штурмовик на колону, передають Патріоти України.

Відео інциденту було опубліковано на YouTube. Автор ролика уточнив, що це сталося 26 лютого на Херсонщині. За штурвалом підбитого літака був лейтенант Щербаков, який у результаті загинув.

За інформацією одеського видання Думская.net, загиблий – пілот 299-ї бригади штурмової авіації Олександр Щербаков. Він вирішив йти на таран, не маючи запасу висоти. На відстані близько 50 метрів над землею льотчик зміг катапультуватись, проте положення літака в момент виходу крісла з кабіни не дало шансів на успішне приземлення. Підсумком сміливих дій пілотів стали десятки одиниць зруйнованої техніки ворожих військ.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...