В Японії протягом двох років відкрито з десяток ресторанів української кухні, де подають борщ, а самі японці чудово знають, що борщ – українська страва. Про це повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський, передають Патріоти України.
Так дипломат відреагував на слова українського шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка, якому відмовили у пропозиції відкрити український заклад в Японії, адже нібито японці «вважають борщ російським».
Натомість посол запевнив, що у травні у Нагої буде відкрито черговий ресторан української кухні. «Постійно по всій країні українська громада проводить фестивалі борщу, і японці чудово знають, що борщ – то українська страва. Думка одного японця, який «відмовив» свідчить, що він чи вона просто не компетентний у тій справі, якою намагається займатися», – написав він.
Ви думаєте, що спека просто втомлює? А от і ні. Виявляється, вона може пришвидшити старіння вашого організму - так само сильно, як і шкідливі звички, передають Патріоти України. Нові наукові дані змінюють уявлення про вплив клімату на здоров’я. Згідно ...
На курортному острові Капрі в Італії зухвало пограбували 65-річного члена британської Палати лордів - барона Ару Дарзі. Про це повідомляє BILD, передають Патріоти України. Коли він вийшов із яхти, на якій відпочивав із друзями, до нього підійшли двоє н...