В Японії протягом двох років відкрито з десяток ресторанів української кухні, де подають борщ, а самі японці чудово знають, що борщ – українська страва. Про це повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський, передають Патріоти України.
Так дипломат відреагував на слова українського шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка, якому відмовили у пропозиції відкрити український заклад в Японії, адже нібито японці «вважають борщ російським».
Натомість посол запевнив, що у травні у Нагої буде відкрито черговий ресторан української кухні. «Постійно по всій країні українська громада проводить фестивалі борщу, і японці чудово знають, що борщ – то українська страва. Думка одного японця, який «відмовив» свідчить, що він чи вона просто не компетентний у тій справі, якою намагається займатися», – написав він.
Сучасні технології дозволяють максимально захистити себе від набридливих чи небажаних дзвінків. Зробити це може власник будь-якого смартфону на базі операційної системи Android чи iOS. OBOZ.UA розповідає, як захиститися від дзвінків з небажаних номер...
Експерти визначили антирейтинг найгірших вживаних автомобілів, які не можна купувати, навіть незважаючи на низькі ціни. У цих машин спостерігаються проблеми з величезною втратою вартості – це невигідно для будь-якого власника, передають Патріоти Україн...