Український руфер Mustang розповів, як біля нього впала російська авіабомба

Український руфер Григорій Кириленко, відомий під псевдонімом Mustang Wanted, який служить у Збройних силах України, розповів про російську авіабомбу, яка впала за 35 м від нього. Про це Григорій сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі "Бутусов Плюс", передають Патріоти України.

"Біля мене КАБ (керована авіаційна бомба. - ред) прилетів, це було близенько. 30 метрів від місця, де я спав. Ну, може, 35. Їх там дві, до речі, було, такі ями. Одна біля одної. Одна трохи далі, а інша близенько", - розповів воїн.

"Були прильоти поруч. Мені постійно здавалося, що воно десь далеко. А коли сидиш нижче землі, то здається, навпаки що ближче. Але я зрозумів, що коли воно тріщить і на тебе щось сиплеться, то це вже близенько було", - сказав Кириленко.

Руфер розповів, що пішов служити у 47-у бригаду після допису сержанта Валерія Маркуса.

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...