"Український шоу-бізнес у д***і": Відомий продюсер жорстко висловився про наслідки COVID-19

Музичний продюсер Володимир Бебешко в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів про те, як епідемія коронавірусу позначається на роботі представників українського шоу-бізнесу, передають Патріоти України.

«Буду відвертим, щоб коректно висловитися, український шоу-бізнес в д***і, а якщо ще точніше – у глибокій д***і. Втрачено багато роботи, багато музикантів і артистів, думаю, скоро поміняють професію й підуть таксувати, тому що не витримають цього фінансового навантаження, яке впало їм на голову. Залишаться, напевно, тільки зірки першого ешелону, відомі, і будуть якось працювати», - зазначив продюсер.

Він наголосив, що артисти не заробляють на онлайн-концертах, як на Заході. «Всі онлайн-концерти – це смішно, тому що вони ніякого доходу не дадуть. Якщо на Заході зірки можуть домовлятися про онлайн-концерт, у нас це чисто рекламна акція, таке собі самозадоволення, що «в ефірі мене хтось побачив». Фінансово воно ніяк не підтримується, а жити якось треба, треба щось їсти, заробляти гроші. Можливості такої немає, тому що українські артисти – останні в списку, нам заборонено все», - заявив Бебешко.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...