Все сталося просто на дорозі: Український шоумен Анатолій Анатоліч став жертвою американських бездомних (фото)

Українського шоумена і ведучого Анатолія Анатоліча обікрали під час відпочинку в США. Зірка відправився у відпустку в Майамі і взяв з собою улюблений скейтборд за 180 доларів, проте його через безглузду випадковість вкрали бездомні, передають Патріоти України.

За словами ведучого в Instagram-stories, крадіжка сталася на дорозі. Під час руху на автомобілі зі своєю сім'єю, в машині Анатоліча випадково відкрився багажник і звідти випав скейт, який миттєво підібрали бездомні.

Ведучий відразу вийшов, щоб підняти свою річ, але було вже пізно. "Якщо побачите в Майамі бомжа на такому лонгборді, заберіть його (лонгборд). Це мій! Задоволені бомжі сидять, хтось із них, мабуть, цей скейт і забрав. Сподіваюся, що він дістанеться якомусь хорошому хлопчикові, у якого не було можливості придбати такий, Але тепер він у нього є", - написав Анатолій Анатоліч.

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...