Все сталося просто на дорозі: Український шоумен Анатолій Анатоліч став жертвою американських бездомних (фото)

Українського шоумена і ведучого Анатолія Анатоліча обікрали під час відпочинку в США. Зірка відправився у відпустку в Майамі і взяв з собою улюблений скейтборд за 180 доларів, проте його через безглузду випадковість вкрали бездомні, передають Патріоти України.

За словами ведучого в Instagram-stories, крадіжка сталася на дорозі. Під час руху на автомобілі зі своєю сім'єю, в машині Анатоліча випадково відкрився багажник і звідти випав скейт, який миттєво підібрали бездомні.

Ведучий відразу вийшов, щоб підняти свою річ, але було вже пізно. "Якщо побачите в Майамі бомжа на такому лонгборді, заберіть його (лонгборд). Це мій! Задоволені бомжі сидять, хтось із них, мабуть, цей скейт і забрав. Сподіваюся, що він дістанеться якомусь хорошому хлопчикові, у якого не було можливості придбати такий, Але тепер він у нього є", - написав Анатолій Анатоліч.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...