Український співак став свідком теракту в Дубліні (відео)

Український співак Артем Пивоваров заявив, що став свідком теракту в Дубліні. 23 листопада в ірландській столиці сталися сутички між поліцією і десятками протестувальників після того, як в результаті ножового нападу біля початкової школи було поранено п'ятьох людей, в тому числі трьох дітей, нагадують Патріоти України.

Протестувальники закидали поліцію пляшками і фаєрами, а також підпалили кілька автобусів і поліцейську машину. З міркувань безпеки виконавець був змушений скасувати благодійний концерт, оскільки, за його словами, вибухи були чутні за 100 метрів від місця проведення концерту, на сусідній вулиці.

"Зараз 23 листопада 20:10 по місцевому часу і ми знаходимось в місті Дублін, де мали проводити благодійний концерт. На сусідній вулиці від нашого майданчика в 100 метрах почалися теракти і протести. Ми чуємо вибухи! Задля безпеки наших слухачів ми разом з адміністрацією майданчику вимушені скасувати концерт. Евакуація з майданчику відбувається не з нашого побажання, це - умова законодавства. Будь ласка, зберігайте спокій", - сказав у відео Пивоваров.

Артист також додав, що концерт у Дубліні він переносить, а дату повідомить найближчим часом.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...