Український суперважковаговик видовищно нокаутував суперника (відео)

Андрій Новицький. Фото: Інстаграм.

У рамках вечору боксу український суперважковаговик Андрій Новицький (8−0, 7 КО) здобув перемогу над американцем Боббі О’Бенноном (10−7, 10 КО), повідомляють Патріоти України.

У США українець на прізвисько Шалений завдав супернику потужний удар у щелепу, від якого американець на декілька секунд «завис», а тоді раптово впав на настил. Рефері оголосив про дострокову перемогу Новицького вже у другому раунді.

Зазначимо, що американець Боббі О’Беннон 17 лютого провів перший бій з 2013 року. Водночас Новицький в останнє бився в листопаді минулого року. Тоді український гігант у першому ж раунді нокаутував Сантандера Сільгадо (32−17, 26 КО) з Колумбії.

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...