Зовсім юний: Український військовий підірвався на міні, захищаючи товаришів на Донбасі

На окупованому Донбасі біля Новоолександрівки унаслідок вибуху міни загинув український військовий. Ще один боєць ЗСУ отримав поранення, повідомляють Патріоти України.

З метою виходу в фланг взводного опорного пункту окремої механізованої бригади в районі Новоолександрівки, група бойовиків розпочала пересування до смуги забезпечення, повідомили у прес-штабі ООС.

Навідник-оператор солдат Олександр Цапенко в цей час перебував на взводному опорному пункті й вчасно виявив переміщення проросійських бойовиків. Тож разом з товаришами Олександр відкрив вогонь по ворогу, примусивши його до відступу.

У прес-службі додали, що прикриваючи відхід піхоти, противник розпочав обстріл наших позицій. Одна з мін вибухнула поблизу військового, завдавши йому поранень, не сумісних з життям, – зазначили у прес-службі.

За проявлену відвагу солдат Олександр Цапенко буде представлений до нагородження – посмертно. Ще одного військового окупанти поранили. Його одразу госпіталізували.

Впродовж доби 21 квітня збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню. Крім того, одного окупанта було знищено, ще трьох загарбників – поранено.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...