Український військовий розповів про знайомство і спілкування із зірковою акторкою Сарою Джессікою Паркер

Український захисник Олександр Будько з позивним Терен, який на фронті втратив обидві ноги, розповів про знайомство і спілкування з голлівудською акторкою Сарою Джессікою Паркер, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, як просувається робота над фільмом Перший ряд (Front Row) про танцівників українського балету та їхню подорож під час війни Росії проти України. Нагадаємо, зірка Сексу і міста стала продюсером стрічки.

Терен зізнався, що особисто спілкувався з акторкою і поділився, як пройшло їхнє знайомство. «Ми спілкувалися, коли я був у Лондоні. Було все досить просто, ніякого пафосу, ніякої охорони. Просто прийшла до нас, ми посиділи поговорили. Про те, як справи взагалі, про сім'ю, про те, що в Україні. Вона дякувала за багато чого, їй сподобався фільм, і я їй імпоную», — повідомив він.

Терен також розповів, як просувається робота над фільмом. «Уже представлено тизер. Ми чекаємо. Вона озвучила, що „Я не маю відношення до фільму, все робили режисери, актори, я просто хочу, щоб цей фільм побачили, і моє завдання зробити цей фільм відомим“. Звичайно, може є якісь фінансові мотиви, але я не думаю. Не думаю, що цей фільм якось змінить її фінансове становище. Вона відкрито заявляла, що підтримує Україну і хоче, щоб цей фільм спонукав людей змінити своє ставлення до війни в Україні», — розповів український захисник.

Режисером фільму Перший ряд став Міріам Гуттман, автор документального фільму Seeds of Deceit (Насіння обману). Фільм розповість про групу українських танцівників балету, які опинилися в евакуації після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вони створили балетну трупу United Ukrainian Ballet (Об'єднаний український балет).

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...