Український військовий розповів про знайомство і спілкування із зірковою акторкою Сарою Джессікою Паркер

Український захисник Олександр Будько з позивним Терен, який на фронті втратив обидві ноги, розповів про знайомство і спілкування з голлівудською акторкою Сарою Джессікою Паркер, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, як просувається робота над фільмом Перший ряд (Front Row) про танцівників українського балету та їхню подорож під час війни Росії проти України. Нагадаємо, зірка Сексу і міста стала продюсером стрічки.

Терен зізнався, що особисто спілкувався з акторкою і поділився, як пройшло їхнє знайомство. «Ми спілкувалися, коли я був у Лондоні. Було все досить просто, ніякого пафосу, ніякої охорони. Просто прийшла до нас, ми посиділи поговорили. Про те, як справи взагалі, про сім'ю, про те, що в Україні. Вона дякувала за багато чого, їй сподобався фільм, і я їй імпоную», — повідомив він.

Терен також розповів, як просувається робота над фільмом. «Уже представлено тизер. Ми чекаємо. Вона озвучила, що „Я не маю відношення до фільму, все робили режисери, актори, я просто хочу, щоб цей фільм побачили, і моє завдання зробити цей фільм відомим“. Звичайно, може є якісь фінансові мотиви, але я не думаю. Не думаю, що цей фільм якось змінить її фінансове становище. Вона відкрито заявляла, що підтримує Україну і хоче, щоб цей фільм спонукав людей змінити своє ставлення до війни в Україні», — розповів український захисник.

Режисером фільму Перший ряд став Міріам Гуттман, автор документального фільму Seeds of Deceit (Насіння обману). Фільм розповість про групу українських танцівників балету, які опинилися в евакуації після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вони створили балетну трупу United Ukrainian Ballet (Об'єднаний український балет).

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...