"Українських баб ґвалтуй і мені нічого не кажи": Дружини російських окупантів закликають до злочинів (аудіо)

СБУ вкотре перехопила розмову російського військового, що воює проти України, з його дружиною. У розмові жінка сама ж закликає свого чоловіка ґвалтувати українок. Про це свідчить опублікований Службою безпеки аудіозипис, передають Патріоти України.

"Це шокуюче перехоплення СБУ відображає моральні цінності не лише окупантів, а й їхніх близьких та рідних, 80% яких зараз підтримують війну в Україні", – зазначили в СБУ.

"Ти давай там, українських баб ґвалтуй і мені нічого не кажи. Зрозуміло? Головне –оберігайся там", – сказала дружина своєму чоловіку-окупанту, при цьому посміхаючись у слухавку. "Вважаємо, що будь-які додаткові коментарі тут зайві", – зазначили в СБУ.

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 11:01

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...