Українським школярам готують "сюрприз" з навчанням: Що потрібно знати батькам

З понеділка, 6 квітня, в Україні через введений в країні карантин стартує проект "Всеукраїнська школа онлайн", під час якого 40 педагогів з Києва будуть навчати учнів зі всієї країни, передають Патріоти України.

В офіційному Telegram-каналі президента України Володимира Зеленського опубліковано список каналів і розклад уроків для учнів різних класів.

Щоранку українські телеканали транслюватимуть уроки, які будуть вести під час карантину 40 педагогів з Києва. Школярі з п'ятого по одинадцятий клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів.

З понеділка по п'ятницю о 10:00 уроки транслюватимуть такі українські телеканали:

5-й клас - Плюсплюс і 112 Україна

6-й клас - ZOOM і NewsOne

7-й клас - ZIK

8-й клас - Індиго і УНІАН

9-й клас - Рада і UA: Культура

10-й клас - UA: Перший

11-й клас - М1

Також уроки можна буде подивитися на офіційних сайтах Міністерства освіти і науки України в Facebook і YouTube. Батьків школярів закликають стежити за розкладом уроків, заохочувати дітей до перегляду і приєднуватися до пізнавального перегляду всією сім'єю.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...