Українським водіям для досвіду: Навіщо японці ставлять фанеру біля коліс своїх автівок

Японці — дуже винахідливий народ не лише у галузі високих технологій, а й на побутовому рівні. Користувачів мережі нещодавно привабив один цікавий лайфхак місцевих автомобілістів.

Багато хто був у Японії, звертають увагу на фанеру чи дошки, якими водії підпирають колеса своїх машин. Як з’ясувалося, у такий спосіб японці борються з вельми специфічною проблемою — бездомними собаками, які мітять свою територію. Тварини випорожнюються на колеса автомобілів, що залишає неприємний запах.

Дошки або фанери, що залишилися біля коліс під певним кутом, створюють незручності для собак, які не можуть прилаштуватися до колеса, щоб помітити їх. Подібний лайфхак може стати в нагоді і українським автомобілістам, які страждають від аналогічної проблеми.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...