"Українці - непереможні": Уляна Супрун залишила прощальний пост у мережі

ляна Супрун, яка протягом багатьох років давала нам у соцмережах цінні поради і руйнувала медичні міфи, попрощалася з українцями. Колишня в. о. голови МОЗ опублікувала останній пост. Так на своїй сторінці в Facebook вона побажала всім здорового глузду і дала останню пораду, передають Патріоти України.

"У перший день нового року публікую на своїй facebook-сторінці останній пост. І хочу дати вам останню пораду. Українці - непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство і країну, а не тільки про себе. Приймайте рішення так, як ніби цього більше ні від кого чекати. Візьміть відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекайте, що це зробить хтось інший", - написала Супрун.

Далі вона додала постскриптум, вселивши надію, що ще повернеться. "P. S. Якщо маєш сміливість прощатися, завжди будеш тримати надію до побачення", - резюмувала Уляна.

Українці засипали Супрун коментарями жалю.

  • "Як так? Чому останнiй??
  • Чекатиму на повернення - день, тиждень, місяць чи рік. Казати, що Вас нам бракуватиме, значить, нічого не сказати...
  • Чому останній пост? Ваши поради були доречні і пости цікаві
  • Пані Уляно, Ви неймовірна! Низький уклін за все, що Ви зробили для країни! Ваші дописи завжди чекали! Дуже жаль, что Ви прощаєтесь!
  • Не йдіть, ми будемо сумувати за вашими дописами!
  • Дякуємо за працю, сучасний підхід до реформ та медицини!" - пишуть підписники Уляни Супрун.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...