Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України.

У жінки померзли картопля, перець, кабачки, виноград. Помідори вціліли, бо вкривала. У сусідів приморозок пошкодив полуницю.

Завдала збитків погода і на сусідній Харківщині. Садівник Олександр скаржиться, що уночі було -9, тож виноград пропав. У коментарях підтверджують: Харківська, Сумська, Дніпропетровська, Запорізька області втратили посіви молодої картоплі та інших овочів, а також полуниці.

Раніше про приморозки на Великдень українців попереджали синоптики. Так, за повідомленням гідрометеорологічного центру, у ніч проти 5 травня у східних, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях на поверхні ґрунту очікують заморозки до 0-3°.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...