"Українці їдуть до Європи, а у нас - тільки казки": Легенда російського футболу різко висловився про гру команд на Євро-2020

Колишній півзахисник збірної Росії Андрій Канчельскіс висловився про виступ національних команд із РФ і України на Євро-2020, передають Патріоти України.

"Не думаю, що на наших хлопців хтось звернув увагу. Пропозицій із топ-5 ліг чекати точно не варто, туди з таким рівнем ніяк не потрапити. Але треба обов'язково їхати до тієї ж Бельгії або Нідерландів.

Українці, он, їдуть до Бельгії. За останні 5 років 200 українських футболістів поїхали до різних європейських чемпіонатів: Бельгії, Польщі, Іспанії. Ось у них і є результат, а наших скільки виїхало, троє?

У чемпіонаті України маленькі зарплати, тому люди прагнуть виїхати заробити до Європи. А у нас тільки розповідають казки про те, як все добре з футболом", - цитує Канчельскіса Sport24.ru.

  • Збірна Росії завершила виступи на Чемпіонаті Європи-2020, посівши в своїй групі четверту сходинку;
  • підопічні Андрія Шевченка з 3 очками посіли третє місце в групі С та завоювали одну з чотирьох путівок до плейоф для команд, що посіли треті місця в своїх групах;
  • В 1/8 фіналу "синьо-жовті" зустрінуться зі Швецією. Їхня дуель відбудеться у вівторок, 29 червня, на стадіоні в Глазго (Шотландія). Початок матчу о 22:00 за київським часом. Переможець пари Швеція - Україна зустрінеться з Англією або Німеччиною.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.