Українці масово рвонули в Європу: Журналіст показав величезний натовп на кордоні з Угорщиною (фото, відео)

У вівторок, 14 липня, на кордоні України з Угорщиною утворилися величезні черги з українців, які прямували за кордон. Журналіст Віталій Глагола опублікував фото черг на КПП "Чоп-Захонь" і "Лужанка", передають Патріоти України.

За його словами, на "Чоп-Захонь" застрягли більше 200 авто, а на "Лужанці" українці пішки масово перетинали кордон. На знімках видно, що люди стоять у величезній черзі, не дотримуючись дистанції. Крім того, практично всі без масок на обличчі.

Глагола додав, що таке масове скупчення можна пояснити тим, що Угорщина з 15 липня вводить нові обмеження на своїх кордонах – в'їзд для іноземців з країн з високим розповсюдженням COVID-19 буде закритий.

"Обов'язкова самоізоляція також поширюється на іноземців, які прибувають в Угорщину з "жовтої зони", а ось іноземці з "червоної зони" в Угорщину потрапити не зможуть. Українці в "червоній зоні". Однак, обмеження не поширюються на іноземців, які перетинають Угорщину транзитом, а також транспортників, представників бізнесу, які їдуть у відрядження", – пояснив журналіст.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...