Українці непереможні! Українська бабуся "озброїла" воїнів ЗСУ, розповівши, де зброя загарбників (відео)

Українці на звільнених від російських окупантів територіях не лише сприяють просуванню Збройних сил України, а й збирають трофеї. Одні з жінок "озброїла" наших захисників цілим арсеналом, передають Патріоти України.

Бабуся передала бійцям ЗСУ боєприпаси, які сховала під час окупації. Зустрівши українських військовослужбовців, бабуся почала одразу розповідати, що по собі залишили російські окупанти. Перебуваючи в окупації, жінка фактично займалася розвідкою та збирала дані про озброєння ворога.

Дочекавшись бійців ЗСУ, бабуся передала дуже багато набоїв для стрілецької зброї. Також частиною "ленд-лізу" стали міни та гранатомети. До того ж жінка щедро нагодувала українських військовослужбовців.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...