Українці обурені: Дмитро Ступка у день народження доньки опублікував відео під російськомовний трек

Актор Дмитро Ступка, який вже довгий час проживає у США, відсвяткував день народження дочки Богдани з колишньою дружиною Поліною Логуновою та її новим коханим. Онучці Остапа Ступки виповнилося шість років, повідомляють Патріоти України.

На сторінці в Instagram Ступка також поділився відео з дочкою з авто під трек російського репера TARAS. Актор нарвався на хейт і навіть відповів у коментарях, але невдовзі їх видалив.

«Та що ви причепилися до пісень. Як кажуть на смак і колір. Якщо думаєте, що через війну зникне російська мова, то помиляєтесь. Багато наших воїнів та захисників розмовляють російською. І що тепер? Їх тепер за це не поважати», — написав Ступка, але за деякий час видалив свої відповіді.






Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...