Українці потрапили у серйозну ДТП у Польщі (фото)

Біля польського Тарнува сталася масштабна аварія, в якій постраждали 4 українців. На трасі у напрямку Кракова зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль, повідомляють Патріоти України.

ДТП сталася близько 8:00 у суботу, 3 липня. На місце події одразу прибули екстрені служби та правоохоронці. Станом на 11:20 рух трасою вдалося відновити.

Мікроавтобус Mercedes Sprinter загалом перевозив 9 українців. Внаслідок зіткнення він перевернувся на бік. Найбільше постраждали 2 дорослих та неповнолітній хлопець. Його транспортували у лікарню гелікоптером.

Що кажуть у МЗС

Речник українського МЗС Олег Ніколенко уточнив, що усіх постраждалих українців вже госпіталізували. Польські лікарі надають необхідну медичну допомогу. Інші пасажири травм не отримали. На місце аварії прибув український консул, він надає громадянам необхідну допомогу, контактує з правоохоронцями та лікарнею.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...