"Українці роз*обують вашу армію": Поляк поставив на місце блогера-мільйонника з РФ (відео)

Скандальний російський блогер-мільйонник Міша Литвин занив про русофобію у Європі та поскаржився на поляка, которий зі зневагою відреагував на його національність. Як заявив Литвин у Telegram, інцидент між парою поляків та ним стався на одному з гірськолижних курортів Європи у кабіні підйомника, передають Патріоти України.

За версією скандального росіянина, він розмовляв зі своїм другом російською, коли пара поляків запитала, хто вони за національністю. Ті відповіли, що є росіянами, а поляки відреагували зневажливо.

"Тип запитує: "А ви хто за нацією?" Вітьок відповідає: "Росіяни". І він просто бере з такою зневагою... От після цього моменту бажання, пардон, пере*бати його нереальне було", - заявив росіянин.

Він також опублікував кілька фрагментів розмови з поляком, які свідчать про те, що він поводився досить ввічливо, на відміну він росіян, які намагалися постійно перебити його.

Зокрема, поляк наголосив, що Росія - не європейська країна, а частина Азії. Росіянина це неабияк роздратувало. "А Росія - це не європа?", - звернувся Литвин до товариша.

Блогер заявив, що далі поляк почав "базарити про політику". Втім, Литвин впевнений, що він й "рота відкривати" не має права, бо він нічого не знає "про російську душу".

Росіянин запитав поляка, чи розмовляє він російською. Втім, той з посмішкою запитав у відповідь англійською, з якого дива він повинен розмовляти мовою країни-окупанта. А потім гучно розсміявся, коли Литвин назвав російську "найкращою мовою у світі".

Після цього поляк почав говорити про Україну та війну. "Україці, чия країна не настільки велика, роз*обують вашу армію", - заявив поляк.

Втім, блогер з РФ з істерикою перебив його, заявивши, щоб поляк "нічого не говорив про росіян", бо він нібито нічого про них не знає. Поляк попросив розповісти про росіян: "Ну, чому ви такі?". Однак Литвин цей фрагмент розмови приховав.

Бравий росіянин заявив, що "обійшлося без бійок", але "на гарного ляща" поляк нібито заслужив. Ну, і традиційно росіянин заявив, що "нациком" у цій історії є поляк. "Просто й*баний нацик", - прокоментував він.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...