"Українці та військові ЗСУ цього ніколи не пробачать владі РФ": У Бердянську російські солдати цинічно розстріляли мирного жителя

У Бердянську російські окупанти цинічно розстріляли мирного жителя за те, що він не дав їм мобільний телефон, щоб зателефонувати додому, передають Патріоти України.

Повідомляється, що військовослужбовець армії РФ застрелив чоловіка за те, що він не дав йому мобільний телефон, щоб зателефонувати додому в Росію.

"Ось таким способом виконується так звана "військова операція", метою якої є"захист українців, жертв знущань і геноциду". Доказами мародерств і їх грабіжницьких дій є відео з камер магазинів, заправок, з камер місцевих жителів. Вони всі є у відкритому доступі в соціальних мережах", - повідомили в Запорізькій ОДА.

Також вони нагадали, з початку військової агресії окупанта в Україні загинули 16 дітей. "Українці та військові ЗСУ цього ніколи не пробачать владі РФ. Ми будемо боротися до кінця!",- підкреслили в ОДА.

Раніше в Запорізькій ОДА повідомили, що Бердянськ окупований. Місцеві жителі розповіли, що окупанти бродять по домівках у пошуках телефонів.

"Будемо розбиратися": Свириденко прокоментувала відстрочку від призову працівникам "Glovo" та "Favbet Tech"

четвер, 16 травень 2024, 15:22

Міністерка економіки Юлія Свириденко після суспільного резонансу скасувала наказ про бронювання працівників компаній Glovo, Visa, Favbet Tech. Про це вона повідомила у фейсбуці. Свириденко прокоментувала інформацію, яка з’явилася у ЗМІ щодо бронювання ...

Мобілізували прямо посеред вулиці у Львові: На Харківщині загинув директор Менського музею

четвер, 16 травень 2024, 14:39

На фронті загинув відомий експерт з історико-культурної спадщини Віталій Крутий, який очолював краєзнавчий музей у місті Мена, що на Чернігівщині. Музейника мобілізували до лав прикордонних військ менше ніж пів року тому, фактично викравши його посеред...