Українці вийшли з протестом під КСУ: Будівлю закидали димовими шашками, презервативами і шинами (фото, відео)

Тих суддів, хто ухвалював скандальні рішення, вимагають відправити до російського Ростова.

Під будівлею Конституційного суду України триває мітинг громадян, які обурені його рішенням щодо скасування кримінальної відповідальності за недостовірне декларування. Зараз там вже тисячі людей, проте вони продовжують прибувати, в основному з боку вулиці Жилянської, повідомляють Патріоти України.

Будівлю суду охороняють дуже багато правоохоронців, також та на прилеглих вулицях припарковано кілька десятків поліцейських автомобілів, в тому числі і вантажівки для перевезення затриманих. Стоїть також пожежна машина, підключено пожежний гідрант на проїжджій частині вулиці Антоновича.

Рух по вулиці Жилянській на відрізку від Антоновича до вулиці Васильківської на даний час унеможливлено через те, що там перебувають люди. Протестувальники біля будівлі КСУ запалили фаєри і закидали двір суду димовими шашками. Поліція починає посилювати свої ряди.

Люди продовжують закидати будівлю Конституційного суду димовими шашками. Мітингувальники вимагають відкрити їм ворота у двір КСУ. Вимогу озвучили в гучномовець.

Тих суддів, хто ухвалював рішення, вимагають відправити до російського Ростова. Активісти принесли до суду символічний посадковий документ, а також валізи. Люди переконані, що саме в Росії місце 11 суддям, які ухвалили таке рішення.

Джерело: УНІАН

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...