Українці визначилися, кого вони вважають політиком року

Опитування проводилося з 13 по 18 грудня 2019 року у всіх регіонах України, окрім окупованих територій.

46% з-поміж опитаних вважають президента Володимира Зеленського головним політиком року, що минає. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного фондом Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва та Центром Разумкова, передають Патріоти України.

Далі слідує експрезидент, нардеп Петро Порошенко. Його вважають політиком року 7,5% опитаних, що майже вдвічі менше, ніж торік. Тоді його вважали політиком року 16% респондентів.

За ним слідують Юлія Тимошенко (3%, минулого року – 12%), Дмитро Разумков (3%), Юрій Бойко (3%, минулого року – 4%), Віктор Медведчук (2%). 24% респондентів не назвали жодної кандидатури.

Опитування проводилося з 13 по 18 грудня 2019 року у всіх регіонах України, окрім окупованих територій. У дослідженні взяли участь 2 тис. 17 громадян. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...