Українці вже обурені: "Дизель Шоу" зробило сценку, де співробітники ТЦК б’ють перехожого (відео)

Артисти популярної комедійної програми "Дизель Шоу" зробили сценку, де співробітники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) б’ють перехожого, повідомляють Патріоти України.

"До вашої уваги балет: "ТЦКшне озеро"... Музика та ситуація класичні. Сцена перша. По вулиці провінційного міста сміливо крокує військовозобов'язаний... Сцена друга. Під час цієї прогулянки, як завжди, з'являються чорні лебеді...", - йдеться в уривку відео.

Відповідна комедійна сценка вже спричинила обурення в соцмережі. Користувачі діляться відео та пишуть гнівливі коментарі.

Джерело: Апостроф

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...