Українці запалюють Арабські Емірати: Як Ярмоленко допоміг команді Реброва розгромити суперника. Відео голів

Андрій Ярмоленко

Команда Сергія Реброва «Аль-Айн» продовжує переслідування лідерів чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів з футболу. У поєдинку 14-го туру підопічні українського фахівця розгромили на своєму полі «Аджман» — 5:1, а один з лідерів нашої національної команди оформив дебютний «дубль» за шість хвилин.

За рахунку 1:0 на користь своєї команди (рахунок у день свого 31-річчя відкрив тоголезець Лаба) Ярмоленко відзначився точними ударами на 31-й та 37-й хвилинах і у перерві був замінений.

Успіх дозволив чинному чемпіону ОАЕ «Аль-Айну» піднятися з 25 очками на 4-е місце з чотирма пунктами відставання від лідера — клубу «Шабаб Аль-Ахлі».

Що ж до Ярмоленка, то в 13 матчах сезону він забив 7 м'ячів (другий бомбардир команди після Лаби, котрий набив 16 голів) і віддав 4 гольові передачі.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...