Українці зібрали понад 3 млн грн для брата та сестри, батьки яких загинули під час ракетного удару по Дніпру

Українці зібрали понад 3 млн грн для брата та сестри, які дивом вижили під час ракетного удару по Дніпру. Їхні батьки, на жаль, загинули. У момент вибуху 9-річний Тимур та 14-річна Кароліна чекали на батьків біля будинку на вулиці. Про це повідомила тітка дітей Валерія Марченко, передають Патріоти України.

Наразі діти перебувають у лікарні. У Кароліни роздроблена нога, а в Тимура – зламано руку. З ними перебуває їхній дядько Антон.

Зібрані українцями кошти витратять на придбання житла та освіту осиротілих дітей. "Усі гроші, які ми разом зібрали і продовжуємо збирати в мене на банці. Я ніколи не мала в розпорядженні таких великих грошей, тому заради безпеки перевела частину грошей на іншу банку. Кожна копійка – це майбутнє наших діток", – написала рідна тітка дітей. Жінка додала скриншот, з якого видно, що на допомогу дітям українці перерахували 3 млн 266 тисяч гривень.


У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...