Українцям назвали ймовірні терміни переходу шкіл на дистанційне навчання: У МОЗ затвердили три сценарії

Новий навчальний рік в українських школах почався за партами. Однак, в Міністерстві охорони здоров'я вже розробляють сценарії можливого введення дистанційного навчання на випадок посилення карантинних обмежень. На сьогоднішній день існує три сценарії переведення дітей на "дистанційку", або змішаний формат навчання, передають Патріоти України.

З настанням холодів в Україні очікують чергову хвилю коронавірусної інфекції. Попередньо новий локдаун почнеться в листопаді, однак точної дати ні в МОЗ, ні в інших відомствах поки не називають. Українці вже звикли швидко адаптуватися до нових умов, тому морально готують себе до того, що якийсь період знову доведеться навчатися вдома. Залежно від особливостей епідемічної ситуації в кожному регіоні країни, форма навчання учнів і студентів буде відрізнятися.

У зонах з "зеленим" рівнем епідемічної небезпеки (низький рівень захворюваності) відвідування навчальних закладів буде залишатися у звичайному режимі.

В областях, у яких під час локдауна встановлять "жовтий" і "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки (середній рівень захворюваності) відвідувати навчальні заклади можна буде за умови, якщо в них вакциновано не менше 80% персоналу. Навчальний процес за вибором керівництва школи можна буде організувати як дистанційно, так і очно.

У "червоних" зонах відвідувати навчальні заклади буде заборонено всім, крім вихованців садочків, спеціальних навчальних закладів і учнів 1-4 класів шкіл за умови, якщо в закладі вакциновано не менше 80% персоналу. Всіх інших учнів переведуть на "дистанційку".

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...