Українцям почали надходити незвичайні повідомлення від служби газу: Що відбувається

Українцям почали розсилати незвичайні сповіщення. Їм надходять повідомлення від служби газу про закриття розрахункового періоду. Що це означає, споживачам газу пояснили у Facebook-акаунті служби 104.ua, передають Патріоти України.

Споживачам газу почали надходити незвичайні сповіщення у додатку 104.ua. Там повідомляють, що "розрахунковий період закрито". Раніше таких повідомлень клієнтам не надсилали. Тому деякі клієнти занепокоїлися, чи немає в цьому повідомленні якоїсь каверзи.

Як з'ясувалося, каверзи немає. Навпаки, служба 104.ua пише, що таке повідомлення продиктоване винятково турботою про клієнта.

"Це повідомлення про турботу. Розумна система додатка попереджає, що показання за спожитий газ уже передані та опрацьовані", - розповіла прес-служба.

Таке повідомлення клієнту можуть надіслати у двох випадках:

  • якщо контрольні показання газового лічильника було знято співробітником облгазу;
  • якщо клієнт сам передав показання лічильника або це зробив хтось із його близьких.
"Якщо система каже, що "Розрахунковий період закрито", у вас немає приводу для переживань. Ми про все попіклувалися та вже опрацювали ваші показання", - резюмували у службі 104.ua.

Втім, якщо навіть клієнт не передав вчасно показань лічильника, то заплатити за газ йому все одно доведеться. У цьому випадку обсяг споживання порахує сам облгаз, виходячи зі своїх розрахункових методик. Причому цей обсяг може виявитись істотно вищим за реальний. Саме тому важливо передавати показання газового лічильника на початку місяця – до 5-го числа. Тоді плата за спожитий газ нараховуватиметься коректно

Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп Костенко жорстко розкритикував роботу ТЦК

субота, 18 травень 2024, 19:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...