Українцям пропонують осінній відпочинок у Європі за найдешевшими цінами, але з комфортом: Куди можна полетіти

Українці можуть вирушити в подорож країнами ЄС і як слід відпочити, при цьому ціни на перельоти та проживання приємно порадують. Авіакомпанії пропонують у листопаді спеціальні ціни, які будуть доступні для більшості громадян України, передають Патріоти України.

Провести відпустку на сонячному та теплому узбережжі Іспанії можна за спеціальною "легкою" ціною. Переліт з Києва до іспанського курорту Аліканте за промо-тарифом пропонує авіакомпанія Bees Airline. Відпочинок на Аліканті порадує комфортною температурою води та повітря – близько 20 градусів, теплою чистою водою та чистими піщаними пляжами, а також масою цікавих екскурсій.

Переліт з Києва в листопаді і до 15 грудня поточного року коштуватиме лише 1818 гривень. Авіакомпанія МАУ приурочила акцію зниження вартості квитків для мандрівників з України до свята Хелловін. До 31 жовтня можна забронювати квитки за низькими цінами на період із 1 листопада 2021 року до 31 березня 2022 року. Вартість авіаквитків стартує від 939 гривень (Київ-Берлін).Поїздка до Мюнхена у листопаді українцям коштуватиме 1203 гривень, відвідати Мілан – від 1336 гривень. Прогулятися осіннім Римом зможуть усі охочі, причому переліт обійдеться всього в 1362 гривні в один бік. Знижено також ціни на авіаквитки до Праги – від 1415 гривень, Лондон Гатвік – від 2090 гривень, Дубай – 3427 гривень.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...