Українцям розповіли про ситуацію з ліками через блокування кордону: Чи є дефіцит

Українцям розповіли про ситуацію з ліками через блокування кордону: чи є дефіцит

Блокування поляками кордону з Україною не призвело до дефіциту медикаментів в останній. Всі ж подібні повідомлення є ІПСО. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Він наголосив: метою цієї операції є спровокувати українців самостійно створити кризу з ліками, передають Патріоти України.

"Це хочуть зробити для того, щоб люди кинулись в аптеки, викуповували все, що там є, щоб створити штучну кризу. Немає зараз штучної кризи", – сказав міністр.

При цьому він наголосив: наразі не відчувається нестачі в жодній із категорій ліків. Зокрема, повний спектр медикаментів доступний в:

  • аптеках;
  • закладах охорони здоров'я;
  • у дистриб'юторів.

"Ми сьогодні не відчуваємо дефіциту в поставках лікарських засобів. Це чергова ІПСО. Штучна криза в нас була тільки з моменту повномасштабного вторгнення, коли багато аптек позакривалося, коли не працювали логістичні склади. Там все у Міністерства з викрійками і з логістами було в ручному режимі, ми поставляли по аптеках. Але все рівно нам вдалося втримати цю ситуацію. Сьогодні ніякої кризи немає і лікарські засоби продовжують приїжджати в Україну", – резюмував міністр.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...