Українцям у маршрутці "Київ-Кременчук" показують серіал про "російських патріотів", - активіст

У мережі обговорюють факт демонстрації російського серіалу одним з перевізників Кременчука. Відповідне фото опублікував у Facebook активіст і засновник ініціативи "Києве мий" Віт Онопрієнко, передають Патріоти України.

Він уточнив, що мова йде про російський серіал "Бухта Глубокая", прем'єра якого відбулася 19 квітня. "За сюжетом серіалу морський офіцер Дмитро Гаранін після служби на Далекому Сході повертається на російську Північ в місто свого дитинства, щоб зустрітися з друзями. Свого часу спільні роки навчання у військово-морському училищі в Петербурзі міцно згуртували чотирьох хлопців. Але одного з них – Сергія Лучникова - вбивають за кілька годин до зустрічі. Розслідування, яке ведуть Гаранін, Самохін, Цвєтков, приводить їх до таємниці підводного човна... Чому це важливо? Тому що серіал ще толком навіть не встиг вийти, а вже демонструється на екранах міжміських маршруток в Україні, виховуючи в наших співгромадян справжніх російських патріотів", - пише активіст.

За його словами, відповідний інцидент стався в автобусі рейсу Київ-Кременчук 6 серпня. Перевізник - "Фірма Служба Сервіс". У коментарях інші користувачі акцентували на тому, що ніхто з пасажирів не обурився подібним контентом. "Боюся уявити, що дивляться в автобусах Київ-Москва", - іронічно зазначила авторка одного з коментарів.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...