Українцям виплачують від 300 до 1000 доларів: Як отримати грошову підтримку

Громадяни України, які опинилися у складній ситуації через вторгнення російських окупантів, можуть отримати фінансову допомогу від благодійного фонду Ukrainely, передають Патріоти України.

Ця організація відкрила скриньку пожертв, в яку люди з усього світу можуть надсилати кошти. Потім ці суми розподіляються між нужденними українцями. Главред дізнався усі подробиці грошової підтримки постраждалих від війни українців.

Хто може одержати допомогу від Ukrainely?

Подати заявку на отримання грошової підтримки можуть українці, які наразі проживають на території нашої держави. У пріоритеті – сім'ї з дітьми, які опинилися у дуже складній ситуації через війну. Якщо у вас немає дітей, проте є нагальна потреба отримати допомогу, ви також можете подати заявку.

Загалом, програма розрахована на три категорії українців:

  • допомога сім'ям під час війни;
  • підтримка внутрішньо переміщених осіб;
  • допомога військовим ЗСУ та теробороні.

Яку суму можуть отримати українці?

Родини, які постраждали під час війни, можуть розраховувати на суму від 300 до 700 доларів. Якщо ваша родина біженці, які вимушено покинули свою домівку, організація може виплатити вам від 500 до 1000 доларів. Водночас військові ЗСУ та бійці тероборони можуть розраховувати на виплату у розмірі від 500 до 3000 доларів.

Під час заповнювання анкети українці самі обирають суму, яка їм необхідна. Проте громадянам варто бути готовими до того, що волонтерська організація може узгодити суму, яка менша від зазначеної в анкеті.

Зауважимо, що волонтерська організація хоче допомогти якнайбільшій кількості українців, а тому грошову допомогу можна отримати лише один раз.

Як подати заявку на отримання допомоги?

Щоб отримати грошову підтримку, потрібно заповнити анкету на сайті організації, яка знаходиться за цим посиланням.

Для початку потрібно обрати категорію, до якої ви належите: родина, яка постраждала від війни; біженці, які покинули своє житло; військовослужбовці ЗСУ чи тероборони. Далі розповідаємо деталі оформлення заявки для української родини.

Після того як ви обрали свою категорію, потрібно вказати ПІБ, дату народження та місце проживання. Також потрібно вказати свою контактну інформацію: телефон, email та посилання на сторінку у соцмережах. Окрім цього, потрібно вказати кількість дорослих у сім'ї, а також кількість дітей.

Тепер найголовніший пункт заявки, якому потрібно приділити особливу увагу, – опис вашої ситуації. Тут потрібно детально розповісти про своє становище, навіщо вам потрібні кошти та як ви їх будете витрачати. Намагайтеся якомога детальніше описати вашу ситуацію, адже це впливає на схвалення заявки.

Окрім того, потрібно завантажити два фото: ваше, а також сімейне фото. Цей пункт необов'язковий, але він може вплинути на схвалення заявки.

На останньому етапі потрібно обрати суму, яку ви хотіли б отримати від волонтерської організації. Після цього можете відправляти заявку та чекати на результати. Якщо вашу заявку буде схвалено, то з вами зв'яжуться волонтери, щоб поспілкуватися та обговорити певні деталі.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...