Українцям за кордоном знову почали видавати паспорти: Ось хто в пріоритеті

Закордонні підрозділи ДП “Документ” відновили видавання паспортів громадянам України в тестовому режимі. Про це повідомили на сайті підприємства, передають Патріоти України.

Паспорти видаватимуть насамперед “соціально вразливим категоріям громадян”, які отримають повторне сповіщення про готовність паспорта для видавання.

Щоб отримати документ, необхідно показати смс-повідомлення, надіслане після 25 квітня, надати документ, що посвідчує особу заявника, зокрема е-паспорт у застосунку “Дія”, і пройти процедуру верифікації та перевірити персональні дані.

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...