Українцям запропонували газ дешевше ніж 6,99 грн: Яким областям пощастило

В Україні вісім газопостачальних компаній запропонували побутовим споживачам газ на березень за ціною нижчою від встановленої урядом, яка становить 6,99 грн за кубометр. Ціни в цих організацій коливаються від 6,70 грн до 6,97 грн за кубометр, передають Патріоти України.

Найкращу пропозицію на березень – 6,70 грн за кубометр – підготувала компанія Megawatt. Це на 9 копійок менше, аніж у лютому та січні. На 5 копійок дорожче – по 6,75 грн за куб – запропонувала компанія "Агросинтез Трейдінг". Це на 7 копійок вигідніше за їхню лютневу пропозицію. На третьому місці з ціною 6,80 грн за кубометр – компанія "Енергетичнi ресурси України". Це на 10 копійок менше, аніж у лютому.

Далі з пропозицією 6,86 грн за кубометр – газопостачальна компанія "Нафтогаз України". 6,88 грн за куб пропонує "ЕВОДА ТРЕЙД", 6,90 грн – "Газпромпостач", по 6,97 – "Волиньелектро Збут" і "Закарпаття Енергозбут". Ці компанії залишили свої ціни на березень на лютневому рівні. Решта ж постачальників (зокрема й регіональні газзбути, афілійовані з облгазами) запропонували 6,99 грн за кубометр.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...