Українцю доведеться міняти звичну тактику: Тайсон дав пораду Усику, як перемогти Ф'юрі

На думку Тайсона, українець не матиме шансів на перемогу над британцем, якщо використовуватиме свою звичну тактику та намагатиметься перебоксувати суперника за очками, завдяки швидкості пересування по рингу.

"Усик не може бігати вічно. Тайсон збирається загнати його в кут, дістати його кількома ударами, і врешті-решт він завдасть йому болю. Усик збирається бігати весь поєдинок. Але він повинен зупинитися та боротися, щоб виграти бій. У певний момент йому доведеться стояти та битися", - сказав Тайсон.

Він висловив переконання, що судді не віддадуть перемогу Усику, якщо він уникатиме розміну ударами з Ф'юрі.

"Судді не віддадуть йому перемогу рішенням з Ф'юрі. Вони хочуть побачити бій. Після того, як вони спостерігали за бійкою між британцем та Деонтеєм Вайлдером, вони не збираються задовольнятися біганиною без ударів", - переконаний Тайсон.

На його думку, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу завершиться на користь Ф'юрі.

"Тайсон Ф'юрі переможе", - підсумував Майк Тайсон.

Тим часом чинні чемпіони суперважкої ваги українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) так досі і не домовилися про умови очної сутички, що на думку оглядачів може зірвати попередню угоду. Адже попереду обов'язкові захисти титулів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...