Українці напередодні свят ризикують купити в супермаркетах неякісні або фальсифіковані продукти. Щоб цього не сталося, треба уважно переглядати маркування та зовнішній вигляд обраної вами продукції. Серед товарів, на які першочергово слід звертати увагу, – яйця, борошно, м'ясо, риба та ін,, передають Патріоти України.
Купуючи борошно, слід перевіряти, щоб упаковка була неушкодженою, оскільки в неї можуть заповзти різні шкідники. Про це розповіла в коментарі OBOZREVATEL Лариса Баль-Прилипко, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП).
"Яйця, м'ясо, риба та всякі інші продукти, які ми готуємо на стіл, – потрібно ретельно до них ставитися. Треба обов'язково оглядати маркування продукції. Якщо ми купуємо яйця зараз і вони свіжі (з червоним маркуванням), то їм у межах 7 днів. А коли ми купуємо м'ясо і воно запаковане, то така продукція потребує обов'язкового зберігання в холодильнику. Якщо це не під вакуумом кусок м'яса, а просто в пакеті, то термін зберігання в холодильнику за температури +4...+6 – 3-4 дні. Якщо ви просто купили свіже м'ясо і вам потрібно його зберегти 2 тижні, то краще запакувати його і покласти в морозилку окремо, щоб не було запахів", – сказала експертка.
На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...
Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...