Українців дурять з тестами на коронавірус: Лікар розкрив скандальні деталі з "російським слідом"

Коронавірус в Україні продовжує набирати обертів, у Києві люди стоять у величезних чергах у лікарні, але все ж їх обманюють з тестами на COVID-19. Про це в ефірі Апостроф TV розповів відомий лікар, державний діяч, доктор медичних наук і нардеп I скликання Валерій Івасюк, передають Патріоти України.

За його словами, в Україні в плані тестування або протоколу про лабораторне тестування фактів інфікування осіб першими стоять ІФА і антиген замість того, щоб стояв ПЛР, як у всьому світі.

"Тести ІФА, які виробляються в Україні, - це брехня. Підпільним або незаконним шляхом компоненти поставляються з Росії і Китаю і збираються на одній з фірм на території Політехнічного інституту, статутний капітал компанії - 1,5 тисячі гривень. Ці тести ІФА протестовані, немає порівняльного аналізу. Більш того, вони застосовуються не за призначенням", - підкреслив Івасюк.

Він додав, що в Україну без обсервації потрапили 1,2 млн осіб з Європи, в той період, коли навесні там був пік епідемії, тому Україні треба щодня робити від 80 до 120 тисяч ПЛР-тестів.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...