Українців не зламати: В Одесі жінка на підземному паркінгу робила манікюр під час блекауту

Масовані ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури змусили людей годинами, а то й днями сидіти без світла. Але українці винахідливі. До прикладу, мешканка Одеси, передають Патріоти України.

Вона вирішила, що жоден блекаут її не зупинить. Тож облаштувала імпровізований манікюрний салон на підземному паркінгу. Адже українці незламні, а російські ракетні удари нас можуть хіба вганяти в лють, але точно у паніку.

Без світла, але з манікюром

Винахідлива одеситка, мабуть, вирішила, що не можна залишати своїх клієнток без манікюру. У мережу виклали відео, на якому можна побачити, що жінка наводить лад на ручках клієнтки. Як повідомляють користувачі, салон підприємлива мешканка міста "відкрила" на паркінгу на Каманіна.

Зауважимо, що крісел їй нести з собою не потрібно було. На паркінгу стоїть вдосталь лавок. Замість зручного манікюрного стола – розкладний. Щоб краще бачити результати своєї роботи, вона принесла з собою лампу. Додамо, що ролик виклали уночі 24 листопада. Тож можна припустити, що зняли його пізно ввечері 23 листопада. У день, коли ворог здійснив чергову масовану ракетну атаку по об'єктах енергетичної інфраструктури України.

В Одесі жінка робила манікюр на підземному паркінгу: дивіться відео

Користувачі мережі вражені. Вони вирішили похвалити одеситку та нагадали, що українців так просто не зламати:

  • Непереможні люди. Світло всередині кожного.
  • Наші жінки найкращі, тому що краса – сила нашої нації, а також силою наших чоловіків.
  • Нічого, я теж вчора так поголився, але на крижаний душ не наважився.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...