Українців попередили про грози: Синоптики розповіли, де в суботу підуть дощі

Погода в Україні в суботу, 15 травня, буде дощовою і з грозами приблизно в половині регіонів. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру. Також загалом по країні потеплішає, передають Патріоти України.

Дощі підуть у західних і північних областях, а грози прогнозують у Волинській, Рівненській, Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях. На решті території сухо і сонячно.

Температура повітря вночі коливатиметься від 9 до 15 тепла; вдень очікується +21... +27, у Закарпатській області –лише до 18 градусів. У Києві також дощі, вночі від 10 до 12 тепла, вдень до +23.

Також у високогір'ї східної частини Закарпатської області оголошено низьку сніголавинну небезпеку (І рівень).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...