Українців попередили про різкі перепади погоди: Де буде +13°C, а де мокрий сніг

Погода в Україні покаже справжні "гойдалки" в неділю, 21 листопада. В деяких областях очікується потепління аж до +13 градусів, а місцями синоптики прогнозують навіть мокрий сніг. До того ж в країні очікується сильний вітер з поривами, зазначають Патріоти України.

"21-го листопада оцей сьогоднішній сильний вітер трохи вщухатиме, але пориви сильні ще залишаться", - прогнозує Наталка Діденко.

Синоптик допускає, що на півночі, північному сході ймовірні сьогодні опади, але незначні. А от в Українському гідрометцентрі допускають ймовірність мокрого снігу на Харківщині.

Температура повітря ще порадує, протягом дня очікується +7+13 градусів, вночі +2+7, а на сході близько нуля.

Синоптики оголосили штормове попередження через вітер

"21 листопада вночі у західних та північних, вдень у більшості областей, крім південних, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", - попередили в гідрометцентрі.

Яка погода очікується в столиці

У Києві 21-го листопада побільшає хмар, вітер вщухне, але все одно ще буде рвучким.

Денна температура повітря - комфортна, близько +10 градусів, вночі +3+5.


"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...