Українців попередили про швидке похолодання: Прогноз погоди на найближчі дні

З початком нового тижня, з вівторок, 5 травня, в Україну прийде похолодання. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

У суботу, 2 травня, в країні очікуються дощі на заході. Також опади будуть у Вінницькій і Житомирській областях. Місцями дощі пройдуть і в Сумській, Харківській, Одеській областях. У більшості районів східної, центральної та південної України буде суха погода.

Температура повітря в суботу складе +18...+24 градусів за Цельсієм, на заході буде свіжіше - 14-18 градусів тепла. У той же час на сході, в Дніпрі, Кропивницькому та їх районах місцями стовпчики термометрів піднімуться до +26 градусів.

У Києві 1 травня короткочасне похолодання зміниться теплом 2 травня - температура досягне +22 градусів. Істотних дощів синоптик не прогнозує, можливо, лише локальні. У неділю і понеділок, 3 і 4 травня, в Україні буде тепло, але у вівторок, 5 травня, прийде похолодання.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...