Українців попередили про сніг та ожеледицю у кінці березня: Синоптики розповіли, де буде справжня зима

Погода в Україні 25 березня, у четвер, буде холодною і вітряною. Температура повітря буде становити максимум 5 градусів тепла. Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

За словами експерта, в країні переважатиме холодна погода зі снігом. "25-го березня у південній частині України, на Сході та в більшості центральних областей протягом дня очікується + 1 + 5 градусів. А на Півночі, Заході та у Вінницькій області повітря прогріється до + 4 + 9 градусів, на Закарпатті до +10, +11 градусів", - розповіла Діденко.

Опади будуть скрізь, крім північних областей та Вінницької області. ""У західних, північних областях та на Вінниччині завтра суттєві опади малоймовірні, а ось на решті території ще сипати снігом, мокрим снігом, місцями очікується налипання мокрого снігу, посилення вітру до штормового. Словом, некомфортна погода з ускладненнями ситуації на дорогах - на Півдні, Сході та в більшості центральних областей", - повідомила Діденко. У Києві в четвер буде світити сонце. У столиці буде без опадів і протягом дня повітря прогріється до +7 градусів. В кінці тижня, у вихідні, потепління торкнеться всіх областей України.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...