Українців попередили про злом через Facebook - не відкривайте посилання

Команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події України (CERT-UA) попередила українців про масовий злом через соціальну мережу Facebook. Зловмисники надсилають повідомлення, за допомогою яких зламують і крадуть дані, передають Патріоти України.

Як пояснили фахівці, через Facebook приходить повідомлення:

  • Повідомлення містять посилання, при відкритті якого в мобільному браузері завантажується HTML-сторінка, що містить JavaScript-код.
  • Браузер переходить за URL-адресою з доменом 87yc[.]xyz.
  • Після цього браузер завантажує і виконує додатковий JavaScript-код, що імітує сторінку авторизації Facebook і відправляє введені призначені для користувача дані зловмисникам.

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...

Зірка українського спорту розповів курйозну історію, як він здобув золоту медаль на Олімпіаді-2016

середа, 1 травень 2024, 21:42

Титулований український гімнаст Олег Верняєв пригадав цікаву історію, яка трапилась з ним під час Олімпійських іграх-2016 у Бразилії, передають Патріоти України. «У принципі, вся Олімпіада в Ріо була цікавою. У день фіналу на брусах [Олег завоював золо...