Українців попередили про зміну погоди - наближається антициклон

В Україну йде антициклон Timeo, який призведе до покращення погоди. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

Так, за її прогнозом, вже завтра, 5 жовтня, в Україні не очікується суттєвих опадів. Лише на Харківщині та Сумщині покапають залишки атмосферного фронту.

"Надалі повсюди в Україні переважатиме суха погода", - потішила синоптик. За її словами, температура повітря підвищиться і становитиме найближчими днями +14...+21 градус. Лише завтра свіжіше буде на північному сході, на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, +9...+12 градусів.

У Києві також потеплішає та припиняться дощі. "Суха погода триватиме в столиці аж до наступної середи - хіба що у неділю набіжать якісь вологі хмарки, проте нічого серйозного", - спрогнозувала Наталка Діденко.

У столиці, за її даними, температура повітря 5 жовтня крутитиметься поблизу +12...+14 градусів. Надалі потеплішає до +15...+19 градусів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...